Disclaimer

De Eerlijke Bankwijzer is een gemeenschappelijk initiatief van Oxfam Novib, Amnesty International, Milieudefensie, IKV Pax Christi, FNV Mondiaal en de Dierenbescherming. De initiatiefnemers zijn dan ook gezamenlijk verantwoordelijk voor deze site alsook voor de bijlagen, behoudens de verantwoordelijkheid die Profundo draagt voor de inhoud van de onderzoeksrapporten in het kader van de Eerlijke Bankwijzer.

Ook voor de opzet van de praktijkstudies geldt een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Hierbij neemt steeds één van de deelnemende organisaties, handelend vanuit het eigen werkterrein, het initiatief en de lead bij de uitvoering ervan. Meningen op deelonderwerpen geven niet noodzakelijkerwijs de mening weer van alle deelnemende organisaties.

De Eerlijke Bankwijzer onderzoekt en beoordeelt beleid en de investerings- en financieringspraktijk van Nederlandse bankgroepen op het gebied van belangrijke maatschappelijke- en duurzaamheidsthema's.

De informatie op deze website (inclusief de bijlagen) is geenszins vertrouwelijk en mag verder openbaar worden gemaakt aan welke persoon dan ook, zonder onze toestemming. Bronvermelding wordt daarbij zeer op prijs gesteld.

De Eerlijke Bankwijzer streeft in al zijn uitingen naar de grootst mogelijke zorgvuldigheid, maar geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze site en sluit elke vorm van aansprakelijkheid uit voor het gebruik door derden van deze informatie op welke manier dan ook.

Thank you for submitting

Your message has succesfully been placed

×